top of page

Voet Massage

Voetmassage is een traditionele functionele therapie. Volgens de voetreflextheorie, stimuleert therapeutische massage van de voetreflexpunten de bloedsomloop, de natuurlijke lichaamsontgifting, wat leidt tot een verbeterde gezondheid.

  • Wanneer kies je voor deze massage: wanneer de bloed-en lymfecirculatie slecht is. Door de reflexzones en reflexpunten te stimuleren brengt de doorbloeding bepaalde organen en lichaamsdelen goed op gang. Een voetmassage bevorderd ook de natuurlijke lichaamsontgifting wat leidt tot een verbeterde gezondheid.

  • Power: zachte, gemiddelde of harde druk (naar wens).

  • Gemasseerde zones: de boven-en onderkant van de voeten. Bij een massage duur van 60 min worden de onderbenen en knieën mee gemasseerd.

  • Doelstelling: rustgevend, ontspannend en helend, helpt tegen migraine, stress en hoofdpijn, zorgt voor een betere doorbloeding (minder koude voeten), houdt de gewrichten in de voeten soepel en beweeglijk, geeft energie, verhoogt de immuniteit. De voetmassage brengt lichaam en geest in balans.

  • Niet geschikt voor mensen met een besmettelijke huid-en schimmelaandoeningen, ontsteking waarvan de oorzaak niet bekend is en open wonden aan de voeten.

voet massage thaienjoywellness
bottom of page